2e Lustrum

lustrum

In stilte voorbij gegaan, het 2e lustrum van mijn weblog. Hoewel niet als www.ebovanderbroek.nl (deze is op 31 januari 2007 geregisteerd) begonnen, maar toch.

Kijk je op deze website in het archief dan zijn de eerste berichten uit Augustus 2005. Al meer dan 10 jaar met de regelmaat van niks, vele design en redesigns, van eerst een blog op bloggen.nl , naar een eigen handbuilt blog tool naar nu al enkele jaren WordPress.

Sinds 2007 houd ik ook de bezoekers bij in Google Analytics. Ruim 18.000 visits, komt neer op zo’n 5 bezoekers per dag… hoezo?!

2e Lustrum terugblik

Meest populaire blog: Met Lego kun je alles maken (deel 2) met meer dan 500 bezoeken.

Ook Svencouver en andere winterse aangelegenheden en 241543903, the number of eeeuh…. hebben een mooie aantal views gehad.

Maar goed, sinds 10 augustus 2005 dus aan het bloggen. Wel al ruim eerder aanwezig op het Internet, zoals eerder spoorzoeken heeft uitgewezen.

World domination

Het spectrum van websites is in de afgelopen 10 jaar ook flink uitgebreid. Was er eerst dus alleen het blog (en sinds 2007 de url ebovanderbroek.nl), tegenwoordig zijn ook www.mijntrainingen.nl, www.overmarketing.nl, www.catovanderbroek.nl, www.pienvanderbroek.nlwww.gijsvanderbroek.nl en www.papavandrie.nl onderdeel van het plan voor wereld dominantie… op stapel staan nog www.potentiëleklant.nl en www.showroomtijden.nl, iemand nog ideeën voor de laatste twee trouwens?

 

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *