Boekreview: Masser Brock – Bert Wagendorp

Grappig, hoe een schrijver kan beklijven, hoe een stijl je kan pakken. Na Ventoux een tweede roman van Bert Wagendorp, volledig andere setting, ander onderwerp, maar met zelfde gemak in een ruk uitgelezen.

Masser Brock

Masser Brock, kind van hippie ouders, opgegroeid op een woonboot en op jonge leeftijd een familie tragedie meegemaakt. Masser is uitgegroeid tot ‘s lands bekendste columnist, bij de grootste kwaliteitskrant van Nederland (elke relatie met schrijven en echte kranten is uitgesloten?). Zijn zus is de nieuwe spin-doctor van de minister president, en spint niet zijn media optredens, maar ook tussen de lakens.

De relatie tussen nieuws en waarheid, feiten en ontkenningen. Tegen een achtergrond van verschillende familie tragedies en tradities.

De makkelijke schrijfstijl van Wagendorp maakt Masser Brock erg toegankelijk en een echte aanrader voor de vakantie.

One thought on “Boekreview: Masser Brock – Bert Wagendorp

  1. Ik moet zeggen dat ik Masser Brock waarschijnlijk nooit zelf zou hebben uitgekozen, ware het niet dat het me werd aangeraden, maar ik heb het gevoel dat ik iets heb opgestoken van dit boek. Een intelligent boek met meerdere lagen, passend in Massers theorie van waarheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *