Over Marketing

“Marketing takes a day to learn. Unfortunately it takes a lifetime to master.”

Philip Kotler

Alles Over Marketing? Misschien niet alles, maar zeker genoeg om een strategisch marketing voordeel op de concurrentie te verkrijgen.
Deze pagina verzamelt mijn blogposts over marketing. Primaire focus ligt op de digitale marketing, maar dagelijkse werk.Tips, tricks, inzichten en toekomstvisies. Het komt langs.

[catlist name=”marketing” numberposts=-1]

Over Marketing

(Digitale) marketing heeft mijn passie. De volledige flow van A tot Z. Het begrijpen van een bedrijfsstrategie en hoe digitale componenten in toevoegen, het begrijpen van de klant, en hier op een juiste wijze op inspelen.

Bekijk ook eens mijn presentaties op Slideshare!

Ik heb voor diverse gelegenheden presentaties gegeven. Deze presentaties staan ook op Slideshare. Je kunt ze hieronder doorlopen.

Google Analytics Explained geeft een eerste insight in de mogelijkheden van Google Analytics. Deze presentatie heb ik gegeven in het kader van kennis verbreding bij mijn werk bij Suneco.

“Marketing in een Notendop”. Een gast college dat ik heb gegeven (en wellicht nog meer ga geven) voor leerlingen van de ROC Twente. Een eerste kennismaking met de dagelijkse praktijk van Digitale Marketing en alle aspecten die bij deze tak van sport komen kijken. Een enthousiasmerend verhaal dat de young potentials een kijkje in hun toekomst kan geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *