Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag?…

Eigenlijk zou ik me hier helemaal niet zo mee bezig moeten houden, ik heb mijn fan zijn hier immers in de koelkast gezet, maar goed, ik weet ook, dat kan helemaal niet! Feyenoord zit in mijn aderen en in mijn kop, in mijn genen en in mijn gevoel.

Recent succes lijkt weer zover weg (de beker afgelopen seizoen ff niet meetellen ;-)), maar in herinner me als de dag van gisteren mijn sollicitatie gesprek bij Blauw Research(in de Blauw kroeg). De ramen van de Blauw kroeg waren een van de weinigen die het “feest” van het te vieren landskampioenschap hadden overleefd… En natuurlijk herinner ik mij de UEFA cup finale, gekeken in diezelfde Blauw kroeg.

Maar helaas herinner ik mij ook gister avond, Kalmar FF :-(, wat een sof! Verliezen is niet erg, het is niet leuk, maar niet erg. Maar zo?! Op deze wijze! Da`s toch Feyenoord onwaardig!

Voor Zondag hoop ik op Bloed, Zweet en Tranen! Vreet dat gras op en win! Klats erop en win! En als je niet weet te winnen, dan nog steeds: vreet dat gras op, klats erop, bloed zweet en tranen!

Alsjeblieft…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *